Om Olympia Design

Hos Olympia Design designer og producerer vi kvalitets planke- og epoxyborde, som alle er produceret af robuste naturplanker, i vores egne lokaler i Pandrup.

Vi har specialiseret os i at producere epoxyborde, hvor naturlige planker og epoxy skaber et helt unikt møbel. Herudover laver vi også de smukkeste plankeborde i alverdens træsorter. For os er det vigtigt, at du finder det rette plankebord, som du og din familie kan nyde de næste mange år; det er derfor helt essentielt for os, at du er en del af beslutningsprocessen.

Olympia Design tog sine spæde spadestik i 2018, hvor tanken om at producere og sælge specialfremstillede møbler opstod. Vi arbejder med epoxy, og vi er certificerede i brugen af produktet. For os er det utrolig vigtigt at kunne sikre vores kunder bedst muligt, og derfor er en certificering helt essentiel. Epoxy er giftigt i flydende form, men når det er hærdet helt op, er der ingen sundhedsmæssige risici. Når du bestiller et rivertable hos os er leveringstiden længere, end hvis I ønsker et ordinært plankebord. Grunden er simple; hærdningstiden for epoxy er lang, og den skal selvfølgelig overholdes som en sikkerhedsforanstaltning.

 

Vi vil rigtig gerne hjælpe!
Har du spørgsmål eller behov for hjælp så udfyld nedenstående kontaktformular.