Rivertables / Epoxy plankebord

Skal du have et bord som INGEN andre har? Noget helt UNIKT!

Rivertables eller epoxyborde er blevet mere og mere populært i hele verden de seneste år. Nok pga. dets utrolige holdbarhed (Bruges til vindmøller bl.a.) og de uendelige farver og mønstre. Vi er certificeret til at arbejde med produktet som i uhærdet tilstand er meget giftigt. I hærdet(færdig) tilstand er der ikke nogen sundhedsadvarsler på. Epoxy er utrolig modstandsdygtigt og passer både ind med små børn (Bl.a. kan tusch tørres direkte af uden problemer), kan stå indendørs og udendørs.

Der er mange ting at tænke over når man ønsker sådan et bord. For det første er det bestemt ikke en billig eller en hurtig løsning. Men det holder !

For at vi bedst muligt kan hjælpe jer med at designe jeres unikke bord, så er der en masse i skal tage stilling til.

Hvilken art/design ønsker man? Hvilken træsort skal bruges? Hvad størrelse og tykkelse skal det være og hvor stor en del af bordet skal bestå af epoxy? Hvad farver ønsker man (findes i alle farver, metalfarver, selvlysende, uv mm.) ? Skal der støbes et logo eller andet ind i bordet? Hvilket stel skal der på?

Det er en rigtig god ide at søge inspiraton på google, for mulighederne for epoxy er uendelige, næsten alt kan lade sig gøre.

Beskriv jeres/dine ønsker i kontaktformularen herunder, så vender vi tilbage med et tilbud.