Epoxyborde

Rivertables, bedre kendt som epoxyborde, er borde som er lavet af nøje udvalgte planker sammensat med epoxy. Vi har med vores rivertables mulighed for at skabe et fuldstændigt unikt bord, som ingen andre har. Epoxyen findes i alle farver og nuancer, lige fra det glasklare til det heldækkende og UV-farver; udtrykket kan derfor blive helt, som I ønsker. Vi har derudover også rigtig gode erfaringer med at støbe minder eller lignende i bordet. Der er kun fantasien, der sætter grænser for jeres nye epoxybord.


Et epoxybord er utrolig slidstærkt og stort set vedligeholdelsesfrit. Med et epoxybord er du derved sikret et bord, der kan holde til næsten hvad som helst. Tusch og rødvin kan tørres direkte af bordet med en klud. Et epoxybord er derfor ideelt for dig, som ikke ønsker at genbehandle dit bord gennem hele dets levetid.


Hos Olympia Design laves alle borde efter aftale. Dette gælder ikke kun epoxyborde, men også almindelige plankeborde – det gør vi, da bordene laves ud fra vores kunders specifikke ønsker til alt fra træsort, form og farver. Prisen afhænger af materiale og bordets størrelse. Når I har bestilt jeres nye epoxybord, så skal I væbne jer med en smule tålmodighed grundet epoxyens lange hærdningstid.  Vi giver ved bestilling en dato for, hvornår bordet er klart – og vi lover, at det er værd at vente på.


Når du køber et epoxybord hos os, har du muligheden for at vælge mellem forskellige bordben. Som udgangspunkt er benene sorte, men hvis du har andre ønsker, så kan vi helt sikkert også finde en løsning, der passer til dine ønsker. Du kan læse mere om vores udvalg af bordben lige her. (Bordben)

Når du besøger vores website indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold.

Hvis du ikke ønsker, at der indsamles sådanne oplysninger, bør du slette dine cookies ( se vejledning ) og undlade videre brug af websitet.