Om Os

Hos Olympia Design designer og producerer vi kvalitets planke- og epoxyborde, som alle er produceret af robuste naturplanker, i vores egne lokaler i Pandrup.


Vi har specialiseret os i at producere epoxyborde, hvor naturlige planker og epoxy skaber et helt unikt møbel. Herudover laver vi også de smukkeste plankeborde i alverdens træsorter. For os er det vigtigt, at du finder det rette plankebord, som du og din familie kan nyde de næste mange år; det er derfor helt essentielt for os, at du er en del af beslutningsprocessen.


Olympia Design tog sine spæde spadestik i 2018, hvor tanken om at producere og sælge specialfremstillede møbler opstod. Vi arbejder med epoxy, og vi er certificerede i brugen af produktet. For os er det utrolig vigtigt at kunne sikre vores kunder bedst muligt, og derfor er en certificering helt essentiel. Epoxy er giftigt i flydende form, men når det er hærdet helt op, er der ingen sundhedsmæssige risici. Når du bestiller et rivertable hos os er leveringstiden længere, end hvis I ønsker et ordinært plankebord. Grunden er simple; hærdningstiden for epoxy er lang, og den skal selvfølgelig overholdes som en sikkerhedsforanstaltning.

Når du besøger vores website indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold.

Hvis du ikke ønsker, at der indsamles sådanne oplysninger, bør du slette dine cookies ( se vejledning ) og undlade videre brug af websitet.